Rättigheter för de fiktiva offren!

Jo, nu är det slut på snusket, minsann.

Det finns regler för vad man får fantisera ihop och rita.  (Men samtliga utstuderade teckningar av blodiga feministninja-attentat mot män som tant Drama natuuuuurligtvis har högvis av i byrålådorna är alltjämt fullt lagliga.)

Ny fy. Så ohygieniskt sätt att äta fruktsallad.

Och det finns mer snusk att förbjuda: jag har fått nys om en historia som spridits för tusentals personer, gång på gång, där en myndig person delar säng med en trettonåring, jo det underlättas och planeras till och med av den person som satts att skydda henne!! Vad är det om inte en våldtäkt mot barn instruktionsvideo!

Jo de skulle väl försöka komma undan att det inte skulle vara erotiskt, förstås.

Men se på den här bilden; och gå in ett innersta och tänk efter; är detta inte menat att vara upphetsande? Speciellt för trettonåringar! Grooming gone global! Någon borde göra något!

För övrigt vill jag liksom Jochen påpeka att det finns oändliga möjligheter bara vi grottar ner oss i det här med hur länge  älvor, alver,troll, stardolls och vildvittror kan räknas som prepubertala.

Till exempel kan vi i Sagan om Ringen få reda på att myndighetsåldern för hobittar är 33. Och dessa två ”är 30 år gamla och som nyss slutat med blöjor”.

Och enhörningar! ENHÖRNINGAR! Drakar! Kentaurer! Vid vilken ålder är det fölpornografibrott?

Änglar! Sidospår; hur gammal var egentligen jungfru Maria när hon fick änglasatsen i örat? Vad kan vi göra av bebådelseberättelsen?

Annonser

25 maj, 2011. Uncategorized.

5 kommentarer

 1. Pop replied:

  Det här är verkligen så j-a dumt. Hur kommer det sig att ett någorlunda civiliserat land slösar samhällsresurser på att jaga serieteckningar/-are istället för brottslingar som begått brott där det faktiskt finns offer? Eller snarare: hur kommer det sig att det finns (förmodat kloka) människor som försvarar det?

  För övrigt anser jag att användandet av ”Tänk på barnen!” som stridsrop för att förbjuda vad som helst måste stoppas. Tänk på barnen!

 2. Drama Online replied:

  Folk är idioter. Vilka nu ”folk” är.

 3. Paradigm replied:

  Ja, frågan är varför det här händer nu. Det verkar finnas en massa uppdämnt hat som pedofilerna nu blir föremål för. Men följdfrågan blir då varifrån allt hatet kommer. Kanske stressen av att leva i ett samhälle som blir alltmer komplicerat och förvirrande?

  • Drama Online replied:

   De som förgriper sig på verkliga barn är jag nog inte mer förstående än andra gentemot.

   Pedofili har väl blivit nån slags symbol… Kobojsare i svarta hattar liksom.

 4. Om drottningens ringfinger « Drama Online replied:

  […] har varit så upptagen med att argumentera FÖR och EMOT gällande lagstiftning att jag inte hunnit ta itu med skvallret om drottningens […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback URI

%d bloggare gillar detta: