Te och citodon

Alltså hela det där med reproduktionscykeln, mens och farliga förlossningar och alltihop, känns som ett allvarligt argument för evolutionsteorin, snarare än kreationism. Det blir inte rätt varje gång. Eller tror ni fortfarande på det där med att alla kvinnor måste straffas för vad en av dem gjort? Deras mormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormors-mormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormors-mormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormors-mormorsmormorsmormors—mormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormors-mormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormors-mormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormorsmormors-mor (och ännu längre)? Då undrar jag: hur sadistiskt är inte det? Är det verkligen en kille man vill följa? Tyder inte det på allvarliga brister i omdömme?

Plus en annan grej; en livmoder är väl typ mindre än en smartphone när den är obebodd. Jag fattar att det inte kan gå helt smärtfritt att göra sig av med ett organs hela slemhinna meddelst blodutgjutelse; men att det dessutom ska göra ont i ben och rygg: Typ överallt mellan knän och tuttar; och då och då en släng av migrän på det; det är INTE okej! Det här är INTE optimalt!

Och nej, jag tänker inte leva på kött och bea; Protein och fett är äckligt. Sluta tjata om er äckliga bea alla LCHFare; jag hatar det. Det är den äckligaste sås som någonsin komponerats. Dragon går an men äckligt unket förbannat smörpulver smakar bajs. 

Dessutom har min mamma rätt. All bantningsdiet består av att äta äckliga saker för då äter man mindre av det.

Så inte värt det.

Jag vill inte ha nån smalmat, bara ha te.

Te och citodon.

Annonser

15 september, 2011. Förlossning, Gud, Uncategorized.

Kommentera

Be the first to comment!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback URI

%d bloggare gillar detta: