Mat skola lagas

image

image

Med min kulinariska ärkefiende: koriander. Klara färdiga gå!

Annonser

18 oktober, 2011. Uncategorized.

3 kommentarer

 1. Klart! « Drama Online replied:

  […] minuter och 46 sekunder. Och det var det receptet som skulle vara snabbt. Share this:Like this:GillaBli först att gilla denna […]

 2. Janne replied:

  Ren gissning är att du inte är så van med hackandet av grönsaker? Med övning kommer erfarenhet, klockade inte det men tog max 25 min för vår del.Oavsett – gott eller hur? 🙂

  • Drama Online replied:

   De brukar vara lite hackningsintensiva, recepten, ja… Jag förstår vad du menar. Min man vägrar laga nu mera… men en lök, två morötter och en banan är inte så farligt.

   Jag har väl ingen kock-teknik om jag säger så. Dock har jag inte svultit ihjäl än. Jag tror jag har den speed jag får leva med.

   Men jag har nyligen konstaterat att prestigen inte är min vän, och kör allt jag kan i matberedaren. Men jag ville inte göra det när jag klockar. Fast jag skippade morotskalning. (fusk, säg inget)

   ”mamma, jag är sjuk, var är pip-i-örat” och ”Jag ska hälla i, jag ska hälla i, jag ska hälla i” och ”säg till bror han SLÅR mig” tar väl sin lilla tid det med.

   Det mest tidsödande var faktiskt att få upp värmen; bryna kyckling, jag behövde två uppkok från vattenkokaren till riset, och eftersom buljongtärningen gick i sist (?) så behövde grytan ju ett extra uppkok.

   Och vi tyckte det var gott, men vi skippar alltid färsk koriander för att jag typ kräks av det (ingen fara, jag utsätter mig för improviserad KBT, en vacker dag står jag ut) och så skippar vi nötter pga allergi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback URI

%d bloggare gillar detta: