Avbildning av avbildning av avbildning

Den här robotnyheten är jätterolig. Ha inga lustfyllda tankar om robotarna jag skriver om, era perverterade typer! Deras tillverkningsår är tidigast 2005, och det är långt före mänsklig pubertetsålder.

Nä, men Steam-punk robotar kan ni göra vad ni vill med, om man extrapolerar från 1800-talet borde de samtliga ha uppnått byxmyndighetsålder och lite till. Men detta gäller naturligtvis enbart nyskapade bilder, jag vill inte hitta er gnugga till orginalmanuskript. Not OK.

Så digitala renderingar av sexuell natur med mekaniska produkter som efterliknar minderåriga barn är förbjudna. Kan man inte få in lite fler led i det hela? Är det inte säkrast att de som bloggar om artiklar om spel som visar mekaniska produkter som efterliknar barn också trycks upp mot en vägg och omprogrammeras? Så att vi säkert utrotar alla sådana syndiga tendenser.
(Hittat via Isobel Hadley-Kamptz.)

Alltså… jag tvivlar inte på att de är smaklösa… eller att jag inte skulle vilja spela dem. Men… dokumenterade övergrepp? Jag delar inte riktigt lagens uppfattning på just den punkten.

Annonser

5 juni, 2012. Uncategorized.

Kommentera

Be the first to comment!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback URI

%d bloggare gillar detta: